Min tänkare

Min son ville att jag skulle göra en LO med honom på. Ofta blir det dottern som hamnar på mina LOs eftersom hon är en sån linslus och sonen gör alltid konstiga miner när han ser att jag fotar. Men självklart ska han också finnas i mina album. Jag hittade en bild där han inte såg att jag fotade, inga konstiga miner.

IMG_8986

Han är en liten grubblare min son, och väldigt klok för sina 7 år. Jag tyckte bilden visade den sidan av honom så den fick heta min tänkare.

IMG_8987

Jag ville att sidan skulle bli lite sagolik så jag använde en overlay som jag sydde fast med guldtråd trasslad bakom för att ge en lite lekfull känsla. Jag strösslade lite guld dots och korkstjärnor här och där också. Jag blev riktigt nöjd med resultatet.

Material:
Papper: Studio Calico Wanderlust 12×12 paper pad
Crate paper Paper Pad 6X6 – Styleboard
Dekorationer: Crate Paper Photo Overlays Flea Market
American Crafts Cork Stickers – DIY Shop – Stars
American Crafts Thickers Alpha Stickers – Amy Tan Plus One
American Crafts Sticker Book 8 Pages – Amy Tan Plus One
Studio Calico Vellum Stickers – Wanderlust Phrases
Studio Calico Wanderlust POW! Glitter Die-Cut Shapes – Word Banners
Studio Calico Essentials Enamel Dots – Gold
Studio Calico Essentials Cork Shapes – Stars
Studio Calico Kraft Tags – Printshop
Stämpel: American Crafts Roller Stamp – Dear Lizzy Lucky Charm

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.