Love och lite mer love

Jag har gjort två väldigt enkla kort men jag tycker att de blev superfina. Jag använde en die från American Crafts och mer härliga Wanderlust-papper.

IMG_8961

Till mitt första kort skar jag ut ordet love med min die ur ett kartpapper. Här är det viktigt att spara alla mellanrumsformer så de inte försvinner. Sen skar jag ut samma ord ur ett ark vitt cardstock och lade ned i hålet i mönsterpappret. Pilla fast de små bitarna i mellanrumsformerna som ett pussel och pynta. Jättefint!

IMG_8966

Jag valde några trähjärtan från Studio Calico som dekoration, men först embossade jag dem med rött embossingpulver. Jag lade även till ordet you med transparenta bokstäver. Fint va?

IMG_8967

Jag var så klurig att jag såg till att ta ut det vita ordet från rätt ställe ur det vita arket så jag kunde göra ett till kort med det utstansade ordet från mönsterpappret. Här stämplade jag ordet everyday under istället.

IMG_8969

Tre stycken glittriga enamel dots var all dekoration som behövdes. Less is more 🙂

Material:
Papper: Studio Calico Wanderlust 12×12 paper pad
Dekorationer: Studio Calico Laser-Cut Wood Veneer Shapes – Printshop Hearts
Studio Calico Essentials Enamel Dots – Gold
Studio Calico Wanderlust Sticker Book 4X6 6/Sheets – Alpha
Stämpel: privat

2 svar på ”Love och lite mer love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.