En layout om kärlek

2
Hej! På söndagar kommer ni möta mig, Marie, här i bloggen. 

En av mitt livs största kärlekar är min hund, Viggo! Vi har umgåtts vått och torrt i snart 10,5 år. Han ger mig glädje, värme, tröst och motion. Han är alltid glad när jag kommer hem och ledsen när jag går. Viggo börjar bli till åren så jag vårdar och njuter av varje minut vi har tillsammans och håller tummarna för att han ska få stanna hos oss i många år till!

3
Så idag bjuder jag på en layout som handlar om just Viggo. Layouten har jag skapat med hjälp av den underbara serien från American Craft och Amy Tan – Plus One. Jag älskar seriens starka färger (svart, rosa, orange, gult, grönt och turkost) i kontrast mot det vita. Fina detaljer som “brushscript” och tryck som ser ut som man målat med vattenfäger. Den här serien gör mig glad och passar mig perfekt!

14_3
En enkel layout med stomme av cardstock. Sedan har jag använt mig av die-cut, journaling kort, stickers och washitejp (älskar att den är så smal) för att skapa resten. Titel Love är thickers och finns även som die om man vill använda ordet om och om igen!

Material: Becky Higgins Project Life Mini kit Plus One Editon, Amy Tangerine Washitejp, Amy Tangerine Remarks Penpal,  Amy Tangerine Thickers Twins,  Amy Tangerine Bits – Cardstock shapes, Amy Tangerine Remarks Us – Puffy stickers, Crate Paper Maggie Holmes Styleboard Phrase Stamp, SC Dots

Det var allt från mig för denna gång, men vi ses nästa söndag igen!
Jag önskar er en underbar vecka!
/Marie

5 svar på ”En layout om kärlek

  1. Då du är min PL idol, så blir jag såååå glad när du gör “hela sidor” med:-)
    I helgen så lifta jag denna LO, den blev superfin! Men hur jag än gjorde så kunde jag inte få till de “stänk” som du har på din LO. Jag kliade mig i huvudet massa ggr, men det gick bara inte. Men nu när jag sitter vid datorn (kollade i mobilen i helgen så bilden var mindre), är det en stämpel?? Var hittar jag den isåfall… jag blev galen på mina stänk:-)

    • Tack snälla Maria för dina ord!! <3
      Mina stänk är min nya älsklingsstämpel. Den kommer från Studio Calico, men går tyvärr inte att köpa separat ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.