Förlängd deadline till 5 juni för vår LIFT-tävling .:. första pris är en GÄSTDT-plats

Vill du vinna en GÄSTDT-plats på DESIGN in PAPERS? Då är det bara att surfa in på bloggen och LIFTA valfritt alster från 19-26 maj – vilket som helst.
 
Välkomna till Design in Papers Sweden LIFT-kedja. Under en vecka kommer våra designers att LIFTa varandras alster för att inspirera er men även för att få en dunderdos av inspiration själva. Vill du vara med och LIFTa? LIFTa ett av våra inlägg under tiden 19-26 maj – vilket som helst – publicera ditt inlägg på FaceBook eller i din blogg och lägg en länk till ditt inlägg som en kommentar i DESIGN in PAPERS blogg – på det bidrag du LIFTat – så har du chansen att vinna en månads GästDT-plats här på DESIGN in PAPERS. 
 
*** OBS DEADLINE förlängt till 5 juni ***

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.