Måla utanför linjerna

DIP_tack2Jag fick i uppdrag att göra kort till dotterns lärare och det skulle vara blommigt eftersom fröken älskar blommor. Blommigt är inte direkt min starka sida, det finns så många som gör vackra kort med mängder av blommor men jag är inte en av dem. Jag brukar lite tvångsmässigt klistra fast tre blommor i ett kluster nånstans och tycka att jag har använt jättemycket blommor! Men så kom jag på att jag kan ju stämpla blommor i stället och dessa vackra vallmos har jag inte använt innan. Jag ville så gärna göra ett lite artsy och grafiskt kort och har sett så snygga motiv när artisten har gjort lite kladdig målning och så stämplat över, problemet är att jag är sånt kontrollfreak och verkligen har så svårt att måla utanför linjerna. Jag tog ett djupt andetag och kladdade röda blaffor över blommorna, oj så jobbigt det var! Jag såg till att måla lite utanför på stjälkarna också, och så kunde jag inte låta bli att skugga lite ändå. Jag var supermissnöjd, det såg ut som en fyraåring målat. Tills jag kom på idén att sprrätta lite färg över motivet och plötsligt såg det ut som om det varit meningen att vara slarvigt målat. Hurra! Jag höll resten av kortet enkelt och tycker nog att det blev rätt fint ändå. Eftersom jag mest har engelska textstämplar och barnen skulle ge kortet så använde jag Milos ABC från Lawn Fawn till att stämpla texten. Hoppas fröken blir glad, hon är en sån fantastisk fröken!

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Perfectly Primary
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Milo´s ABCs
Crafters Companion Sheena Douglass A Little Bit Sketchy Stamp Set – Poppies and Daisies Stamp
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4

Bella Blvd Double-Sided Cardstock 12X12 – Color Chaos, Oreo Black Strandz

maya

 

2 svar på ”Måla utanför linjerna

  1. Ja vem skulle inte bli glad för ett så fint kort? Förstår din känsla av skräck att måla UTANFÖR linjerna! MEN de blev ju så super snyggt Maya!! 🙂 Kram Anna 🙂

    • Tack Anna! Ja, riktigt svårt är det när man tränat så länge på att hålla sig innanför linjerna 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.