Don’t Grow up – Dear Lizzy – Lovely Day

Hej allihopa!

Anna här igen och idag tänker jag visa en härligt glad layout med ett foto på vår yngsta dotter och hennes go’a vän. Jag har lekt med underbara papper och dekorationer från Dear Lizzy -Lovely Day- kollektionen.  Det är en sån serie jag bara blir alldeles lycklig utav och jag tror inte jag är ensam 🙂

Fil 2017-09-18 15 26 57 - kopia

Jag började med att klippa ut ett antal hexagoner ur några av dom härliga pappren och placerade ut dom som jag ville ha dom på ett ungefär. Sedan plockade jag bort dom för att preparera min bakgrund med några olika colormist. Den mintgröna applicerade jag lite “slarvigt” med en plastpåse och sedan stänkte jag med den , en gul och en rosa mist på valda ställen. Sedan sydde jag några sömmar med min symaskin över hexagonerna, dit med lite sytrådtrassel och monterade sedan mina foton med 3d-foamtejp för att få lite olika dimensioner.

Jag piffade med några olika dekorationer från samma serie och till sist avlutade jag med två olika Nuvo Crystal Drops, en gul och en rosa, för att göre egna Enamel dots. Och den här gången var jag iskall och applicerade dom på min layout direkt ur flaskan 🙂 Annars brukar jag alltid ha förberett och gjort några “dots” innan som hunnit torka och så limmar jag bara dit dom där jag vill ha dom. Det är ungefär ett dygns torktid på dom.

Fil 2017-09-18 15 28 04

 

Fil 2017-09-18 15 27 40

Fil 2017-09-18 15 27 24

Älskar den här titeln, det är ju så här man (eller i alla fall jag ) känner ibland, -väx inte upp, det är en fälla!- Ibland önskar jag att men kunde stoppa tiden lite med dom små, tiden går ju så fort!

Fil 2017-09-18 15 27 53

Tusen tack för att du kikade in här idag! Hoppas du hittade lite inspiration.

Tills nästa gång, ha det så gott!

Kram Anna 🙂

 

Material:

Dear Lizzy – Lovely Day – 12″x12″ Paper Pad 48 papers

Dear Lizzy – Lovely Day – Thickers Chipboard Phrase Stickers

Dear Lizzy – Lovely Day – Layered Stickers

Dear Lizzy – Lovely Day – Puffy Stickers

Bazzill – Slät vit cardstock

Heidi Swapp – Color Shine mist

Nuvo Crystal Drops – Gloss – Caranation Pink

Nuvo Crystal Drops – Gloss – Dandelion Yellow

 

annau

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.