Bella Blvd – Illustrated Faith – Anna

Hejsan alla Fina!

Hoppas ni haft en härlig helg och en god start på en ny vecka.

Jag har haft den stora glädjen att scrappa tillsammans med en massa härliga människor den här helgen. Det är livskvalitet!

Du kan också göra det eller bara åka och njuta och handla av allt gott på Meet and Greet mässan i Göteborg som snart står för dörren, den 28 – 29 oktober.  Du hittar mer information om mässan HÄR. Det kommer att bli kanonbra!

Det är alltid roligt och så inspirerande att få träffa andra likasinnade och dessutom finns det en massa härlig scrapshopping, kan det bli bättre, haha!

Just det, jag har ett par kort att visa er också. Jag har åter igen letat fram mina underbara Bella Blvd Illustrated Faith papper, dekorationer och även stämplar.

Här på mitt första kort har jag jobbat med olika papper och die cuts. Jag har tänkt lite “scrapbooking” eller iallafall min så som jag ofta går tillväga när jag scrappar. Jag använder mig ofta av olika color mist på min bakgrund, syr gärna några sömmar med min symaskin och så lite sytrådstrassel någonstans. Nu översatte jag det i ett kort istället för en layout och det fungerade rätt bra tycker jag.

Fil 2017-09-14 11 31 13

Jag dekorerade också med några dots gjorda av Tonic Studios Nuvo Crystal Drops, som vanligt 🙂 Den här heter Morning Dew och blir så här helt genomskinlig då den torkat. Dom ser nästan ut som skira vattendroppar. Me like!!

Fil 2017-08-03 19 08 52

Jag har använt foamtejp/3d-kuddar för att skapa olika höjd och dimension i kortet. Även sömmarna och sytrådstrassel ger textur och mer liv, vilket jag gillar.

Foto 2017-09-28 12 45 04

Här har jag plockat fram ett härligt set med clear stamps från Illustrated Faith. Älskar dom här härliga fjärillarna. Jag tog upp färgerna ur mönsterpappret som jag använde som kortstomme. Kortpanelen stansade jag ut med en rektangulär die med korsstyng på från Lawn Fawn. Även texten är från Lawn Fawn, ett stämpelset med olika ord och så finns det tillhörand dies att köpa till, toppen! Jag avslutade igen med härliga Nuvo Crystal Drops från Tonic Studios, den här gången med färgen Caribbean Ocean.

Foto 2017-09-28 12 47 12

Foto 2017-09-28 12 48 47

Nu är det din tur att scrappa loss! 🙂

Tills vi ses nästa gång, ta väl hand om dig !

Kram Anna <3

 

Material:

Bella Blvd Illustrated Faith Paper Pad 2 #1559

Bella Blvd Illustrated Faith Paper Pieces 47pc  #1556 Daily

BellaBlvd Illustrated Faith Cardstock Stickers #1503 Everyday Icons

Colormist

Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Morning Dew

Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Caribbean Ocean

Tonic Studios Maxi Guillotine

Bella Blvd Illustrated Faith Stamps 4×6 – Fly Free

Bella Blvd Paper #1454 His House

Lawn Fawn Ink Pad Peacock

Lawn Fawn Ink Pad Carrot

Lawn Fawn Ink Pad Plastic Flamingo

Lawn Fawn Clear Stamps Big Scripty Words

Lawn Fawn Custom Craft Die Big Scripty Words

Lawn Fawn Custom Craft Die Large Cross Stitched Rectangle Stackables

 

annau

2 svar på ”Bella Blvd – Illustrated Faith – Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.