Rosa, vitt och silver – layout med Lawn fawn Watercolor wishes

Jag går gärna igång på utmaningar på scrapträffar. Det är ett jättebra sätt att tänka i nya banor, använda det man har (oftast begränsat vad man tar med på en träff) och kanske testa på saker som man inte testat förut. På senaste träffen jag var på, var en av utmaningarna att skapa ett alster i endast vitt, rosa och silver. Dessutom skulle det vara med ett shaker-elemant. Alltså något som man kan skaka som innehåller glitter eller paljetter eller konfetti, eller något annat som rör sig. Kul utmaning, och jag hade det perfekta fotot med – ett där jag var alldeles nyfärgad i knallrosa hår!

Pink_LFWatercolor_nj650w

Det är ju inte ofta jag skapar med rosa, så jag tog verkligen chansen. Det härliga pappret från Lawn fawn med vattenfärgs-effekt fick bli min iögonfallande bakgrund. Det står alltså “pink” med stora, handklippta bokstäver. Om du tittar noga ser du att jag har gjort mitt shaker-element i hålet i p:et.

Pink_LFWatercolor_nj650wDetail

Material

Lawn Fawn Collection Pack 12X12 12/Pkg – Watercolor Wishes

Bazzill Cardstock 12″X12″

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Primrose

American Crafts Thickers Glitter Stickers 6X11 Sheets 2/Pkg Rockabye – Silver

Tonic Studios Mirror Card Pack – Metallic Gloss 797e – har jag bakom fotot som en ram, men det är svårt att få det att synas på bilden.

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.