Gäst DT Veronica inspirerar.:. Exploding Box med Doodlebug

Som mitt tredje alster som jag visar här i bloggen har jag valt att göra en Exploding Box som mäter 3×3 i storlek. Stommen är gjord från ett Bazzil CS som jag skurit ner till 9×9 för att sen biga till en liten låda. Då jag under en period har haft lite dille på att göra sådana här, så tyckte jag att jag kunde visa en ut av dem här =)

DSC_0034DSC_0031DSC_0040 DSC_0037 DSC_0036 DSC_0032

Jag älskar verkligen Doodlebugs sortiment. Finns få serier som gör mig så glad med all deras färg och söta figurer. Här har jag valt att använda serien Anchors Aweigh 6×6 block.

Här finns lite olika “flärpar” inne i lådan, där man kan skriva eller sätta in lite foton om man så vill. Man väljer själv =) Och “hörnena” på lådan har jag skurit av och stansat med en kantstans från Tonic. På utsidan sitter en gul liten ubåt som är en 3D stickers i samma serie och på insidan sitter det en gul och en grön fisk.

Båten som sitter i cetrum inne i lådan är ett hemmabygge och snäckorna som sitter på locket är från stranden. Snäckorna har jag även dem passat på att piffa till lite med Spectrum Noir Sparkle Clear.

Materiellista:
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic/Natural
Doodlebug Double-Sided Paper Pad 6X6 24/Pkg – Anchors Aweigh
Doodlebug Doodle-Pops 3D Stickers – Yellow Submarine
Doodlebug Doodle-Pops 3D Stickers – Minnows
Tonic Studios Simplicity Geared Pattern Punches UTGÅENDE
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay

veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.