Yum – mixed media layout med härliga färger

Efter förra veckans enkla och stilrena layout har jag idag gått loss med färger och mists. Bilden bjöd liksom in till det med sina starka, klara färger. Och att det var ett kladdigt porträtt ursäktade också att hela layouten blev kladdig 🙂

Yum_SSbasicwood_KCBohochic_NJ800w

Minstingen gillar verkligen sin vattenmelon, och jag gillar Heidi Swapps color shine i färgen Salmon. Det funkar med allt verkar det som! Här blir den härligt vattenmelon rödrosa så det ser ut som det är spillt på hela bakgrunden 😀 Jag har sprayat färgen på en bit plast, sen sprayat på vatten och sist tryckt ut färgen på bakgrunden (som jag grundat med gesso först). Detta har jag upprepat några gånger, och ibland har jag torkat upp färg emellan med servetter för att få snygga laveringar. Det blir också skillnad om man gör det vått i vått eller torkar färgen emellan. Så himla kul att experimentera! När allt är torrt har jag stänkt på färg i olika blå nyanser och sist i guld. Vill man ha tydliga, distinkta stänk så låter man varje färg torka för sig så de inte blandas.

Yum_SSbasicwood_KCBohochic_NJ800wDetail

Som vanligt lyckades jag inte foto så att det syns hur härligt guldiga bokstäverna och klistermärkena med ord och meningar är… men de lyser verkligen.

Material

Simple Stories Basics Double-Sided Paper Pad 6X6 24/Pkg – Wood & Notebook

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Boho Dreams

Heidi Swapp Color Shine Spritz 59ml – Salmon, Navy, Sea foam

Pebbles Spring Fling Thickers – Celebrate/Gold Foiled Foam

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.